09:48 17.01.2021

Затриманого зі зброєю біля Капітолію чоловіка звільнили

1 хв читати

Уеслі Аллен Білер, затриманий 15 січня в центрі Вашингтона поблизу Капітолію зі зброєю та патронами, звільнений, прокуратура в суді не вимагала його арешту, повідомляє The Washington Post.

Чоловіка затримали під час спроби в'їхати на закриту територію біля Капітолію. Під час огляду у нього знайшли зброю та боєприпаси, а пропуск, який він показав офіцерам, у поліції назвали недійсним.

За словами Білера, сталася помилка, і злого умислу він не мав. Чоловік заявив, що цього тижня працював охоронцем у центрі Вашингтона напередодні інавгурації Джо Байдена. Він стверджує: виходячи з дому, забув, що в автомобілі лежала вогнепальна зброя, а коли згадав, вирішив не повертатися, оскільки запізнювався. За його словами, вдома ліцензія на зброю є.

Джерело видання повідомило, що Білер не пов'язаний із екстремістами, у правоохоронців до нього залишилася єдина претензія - носіння зброї без ліцензії.

Після заворушень у Капітолії, що сталися 6 січня під час затвердження підсумків президентських виборів, згідно з якими переміг Джо Байден, у США посилили заходи безпеки через побоювання нових зіткнень. У столичному окрузі до 24 січня діє режим НС у зв'язку з майбутньою інавгурацією Байдена, Вашингтон патрулюють військові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА