RU
 

У США регулюватимуть діяльність соцмереж

Корреспондент.net,  28 травня 2020, 10:48
0
227
У США регулюватимуть діяльність соцмереж
Перед цим Трамп мав конфуз із Twitter

Указом передбачено ослаблення відповідальності багатьох технологічних компаній за опублікований користувачами контент.

У США буде діяти указ, який регулює діяльність соціальних мереж у країні. Його має підписати президент Дональд Трамп 28 травня, повідомила газета The Washington Post.

Цей указ нібито повинен "підштовхнути федеральні регулятори до переосмислення" розділу 230 закону про етику в сфері комунікацій.

Як зазначає видання, даний закон в значній мірі звільняє технологічні компанії від відповідальності за коментарі, відеоматеріали та інший контент, надісланий користувачами.

Як відомо, перед цим Дональд Трамп пригрозив перейти до більш жорсткого регулювання діяльності соцмереж у США, якщо вони продовжать "заглушати голоси консерваторів".

Цю заяву він зробив після того, як одне з його повідомлень в Twitter було позначено спеціальним знаком, який попереджає читачів про те, що інформація може бути недостовірною і вимагає додаткової перевірки.

Таким чином соціальна мережа відреагувала на висловлювання президента про те, що демократи, розсилаючи жителям низки штатів бюлетені для голосування поштою на майбутніх президентських виборах, що заплановані на листопад, намагаються створити умови для махінацій.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СШАсоцсетиуказДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі