RU
 

Динамо наблизилося до групи Ліги чемпіонів, обігравши Гент на виїзді

iSport.ua,  23 вересня 2020, 23:55
0
384
Динамо наблизилося до групи Ліги чемпіонів, обігравши Гент на виїзді

Кияни вирвали перемогу, граючи майже тайм у більшості.

 
Київське Динамо здобуло перемогу над бельгійським Гентом у першому матчі плей-офф Ліги чемпіонів, наблизившись до мети вийти у груповий етап Ліги чемпіонів.
 
Кияни чудово почали гру і заслужено забили гол уже на 9-й хвилині. Після передачі Буяльського на порожні ворота свій дебютний гол у єврокубках забив Владислав Супряга. Спершу арбітри зафіксували офсайд, але VAR показав, що взяття воріт було в рамках правил.
 
 
Взагалі старт поєдинку дався важко господарям, які віддали ініціативу і діяли пасивно. Динамо контролювало м'яч, але без створення небезпечних моментів.
 
На жаль Гента, в першій половині першого тайму отримав травму Роман Яремчук, якого довелося замінити.
 
Але цей момент дозволив господарям спершу вирівняти гру, а незабаром і заволодіти ініціативою. Це призвело до голу - перед самою перервою Кляйндінст, який вийшов замість Яремчука, втік від Супряги під час подачі кутового і скористався помилкою на виході Георгія Бущана.
 
 
Другий тайм знову активніше почали гравці Динамо і за їхніми переміщеннями не встигав Безус. Спершу він грубо наступив на Шапаренка, а незабаром сфолив на Буяльському - дві жовті картки за пару хвилин.
 
Залишившись у меншості, бельгійці перестали ризикувати і йти вперед, а дисципліновано оборонялися. Ігрова перевага Динамо стала явною, але гольових моментів не було.
 
Допомогла удача. Після удару Віктора Циганкова м'яч зрикошетив від ноги Пластуна і потрапив точно в ноги Карлосу де Пені, який забив переможний гол.
 
Після другого голу Динамо гра дещо заспокоїлася. Кияни вже майже не ризикували, а у господарів уже просто не залишилося сил.
 
Матч-відповідь Динамо і Гента відбудеться у вівторок, 29 вересня, на НСК Олімпійський.
 
Гент - Динамо 1:2
Голи: Кляйндінст, 41 - Супряга, 10, Де Пена, 79
 
Гент: Руф - Кастро-Монтес, Пластун, Нгадеу-Нгаджу, Фортуна - Овусу, Дорш - Безус, Яремчук (Кляйндінст, 25), Оджіджа-Офое (Ботак, 62) - Депуатр (Мохаммаді, 72).
 
Динамо: Бущан - Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв - Сидорчук - Родрігеш (Циганков, 59), Шапаренко (Шепелєв, 81), Буяльський, Де Пена - Супряга (Вербич, 66).
 
Попередження: Фортуна, Безус, Оджіджа-Офое - Родрігес, Шепелєв.
 
На 53-й хвилині вилучений Роман Безус (Гент) (друге попередження).
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі