В Одеській області до довічного ув'язнення засуджено зловмисника, який жорстоко зарізав двох чоловіків та жінку

В Одеській області до довічного ув'язнення засуджено зловмисника, який жорстоко зарізав двох чоловіків та жінку

Фото: pixabay.com

Своєї провини вбивця не визнав.

Суд Одеської області засудив 31-річного чоловіка до довічного позбавлення волі за жорстоке вбивство приятелів. Найсуворішого покарання вимагала прокуратура.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

Правоохоронці встановили, що вбивство сталося в селі Комишівка Ізмаїльського району, коли 6 січня 2019 року компанія розпивала алкоголь. Зловмисник зарізав двох чоловіків і жінку сокирою і ножем.

Четвертого знайомого зловмисник вдарив сокирою, але потерпілий вибіг на подвір’я та намагався сховатися у підвальному приміщені. Однак через травму не встояв на ногах та скотився вниз по сходах внаслідок чого помер.

Суд визнав 31-річного громадянина винним у скоєнні потрійного вбивства, замаху на вбивство. Своєї провини чоловік не визнав.

Нагадаємо, раніше суд засудив до довічного позбавлення волі двох чоловіків, які восени 2017 року вдерлися до будинку подружжя пенсіонерів, щоб пограбувати їх, та убили господаря. Злочинці, після скоєння вбивства пенсіонера, зв’язали руки жінки та, погрожуючи спричиненням їй тілесних ушкоджень ножем та вбивства, вимагали, щоб та показала, де у будинку лежать гроші та цінності. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація