RU
 

У Білорусі звільнили ще двох українців

Корреспондент.net,  14 серпня 2020, 22:44
0
203
У Білорусі звільнили ще двох українців
Ряд українських громадян брали участь в антиурядових протестах у Білорусі, за даними МЗС України

Усім звільненим у республіці українцям запропонували допомогу і сприяння поверненню в Україну.

 
Влада Білорусі звільнила з-під варти ще двох громадян України, затриманих під час протестних мітингів. Про це у п'ятницю, 14 серпня, повідомив заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін в ефірі телеканалу Україна 24.
 
"День видався досить продуктивним. На свободу вийшли відразу п'ять громадян України. Всі вони перебувають у безпеці", - сказав він. Це Костянтин Реуцький, Євген Васильєв і Оксана Альошина, про яких вранці повідомив президент України, уточнив Єнін.
 
"Після обіду ми також добилися звільнення нашого громадянина Романа Шишка, якого затримали в Бресті. Крім того, ми відвідали в лікарні громадянина України Павла Чернявського, який після звільнення з ізолятора відчув себе гірше і був вивезений до найближчої лікарні", - сказав заступник глави МЗС.
 
За його словами, травма виявилася несерйозною, і Чернявський повернувся додому. Всім звільненим у Білорусі українцям запропонували допомогу і сприяння поверненню в Україну, уточнив представник МЗС. Кожен, хто висловив таке бажання, незабаром повернеться, зазначив він.
 
Як повідомлялося раніше, на тлі повідомлень про підготовлювані санкції ЄС за розгін мітингів у Білорусі влада країни відпустила понад дві тисячі затриманих активістів.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БеларусьМИД УкраиныМИДактивисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі